Sīkdatnes

Mēs izmantojam sīkfailus, lai sniegtu jums vislabāko iespējamo pieredzi mūsu vietnē. Lai iegūtu papildinformāciju par mūsu izmantotajām sīkdatnēm, skatiet mūsu sīkdatņu lapu šeit.

LV / EN / RU

Grozs

Summa:

0.00 €

Modificēts Shelly Plus 1PM slēdzis, kurš var darboties, balstoties uz NordPool elektroenerģijas biržu

Kategorijas: Viedie risinājumi

Shelly Plus 1PM ir relejs, kuru var izmantot noteiktas elektroierīces (piemēram, veļasmašīnas vai siltumsūkņa) attālinātai vadībai, vadībai ar taimera palīdzību un elektroenerģijas patēriņa noskaidrošanai.

Konkrētais modelis ir modificēts, lai ar speciālas aplikācijas palīdzību to spētu vadīt, izmantojot NordPool elektroenerģijas biržas datus, šādā veidā pielāgojot iekārtas darbību ar visizdevīgākajām biržas cenām. Ir iespējami divi šādas vadības veidi:

  • Cenas ierobežojuma vadība, kurā tiek iestatīti cenas griesti diennakts gaišajā un tumšajā laikā;
  • Iekārtas dinamiskā vadība, kas ļauj iestatīt noteiktu skaitu “izdevīgo” dienas un nakts stundu, un, izmantojot biržas datus, nodrošinās strāvas padevi uz elektroierīci tikai šo stundu laikā, kad biržas cenas ir zemākās.

Pašreiz uz vietas ir pieejams tikai viens šāds modificēts releja slēdzis. Ja ir interesē pēc lielāka skaita to (kā piemērām visām mājas elektrointensīvām iekārtām) vai arī pēc modificētām Shelly rozetēm, kuras darbojas pēc šī principa, lūgums sazināties ar mums, izmantojot norādīto ē-pasta adresi.

Pieejams pēc pasūtījuma
109.00 €
Cena ar PVN
Piesakies aizdevumam

Kļūsti par TavaSistēma biedru!

Abonē un esi pirmais, kurš uzzina par neticamām atlaidēm, jauniem produktiem un aktualitātēm apkures, ventilācijas un kondicionēšanas pasaulē!